Események betöltése
02
január

Gerincátmozgató jóga foglalkozások kezdőknek is

január 2 @ 17:30 - 18:45
1500Ft
  • Ez az esemény elmúlt.

Kezdő gerincátmozgató jóga hétfőtől péntekig minden nap 17:30-18:45-ig!

Ezeken a jóga foglalkozásokon kijavítjuk a hibásan rögzült mozgásmintákat, a megfelelő izmokat nyújtjuk és erősítjük, kialakítva a helyes mozgásmintákat. Rávezető és fél jóga gyakorlatokkal felkészítjük a mozgás és idegrendszert a jóga gyakorlatok helyes és egészséges kivitelezésére.

Teljesen kezdők és szeniorok is jelentkezhetnek, mivel a gyakorlást jóga eszközökkel (jógatégla, jóga heveder, blokk, hengerpárna, stb.) segítjük. Az eszközök használata biztonságos, az egyén aktuális állapotához igazított gyakorlást tesz lehetővé.

A terem teljesen felszerelt, minden jóga eszközzel ami szükséges az egészséges és biztonságos jóga gyakorláshoz (jógaszőnyeg, jóga tégla, jóga heveder, blokk, takaró, hengerpárna, székek).

Mozgásterapeutaként a személyre szabott gyakorlást az eszközök használatával és az ászana variációkkal tudom biztosítani, így mindenki az éppen aktuális egészségügyi állapotának megfelelően tud gyakorolni.

Amennyiben bármilyen fizikai tünetet figyelembe kell vennünk (derék, hát, nyakfájás, csípő problémák, stb.) gyakorlás közben, foglalkozás előtt megbeszéljük, milyen módon végezhető biztonságosan és egészségfejlesztően számodra az ászanagyakorlás.

Oktató:
Nagy Gábor
Jógarádzsa díjas, minősített jógaoktató
Mozgásterapeuta – természetgyógyász
Felnőttképzési szakember

Ár: 1.500,- / alkalom vagy 11.000,- / 8 alkalom

Jelentkezés és további információ: Nagy Gábor 06/20/9175-865, nagygaborimre@gmail.com

 

Részletek

Dátum: január 2
Időpont: 17:30 - 18:45
Összeg: 1500Ft