Tízmilliószoros Teremtő nap és Telihold

Tízmilliószoros Teremtő nap és Telihold

A Szűz jegyében lévő Hold (március 12, 16:54) a funkcionalitásra teszi a hangsúlyt, függetlenül attól, hogy milyen szemszögből nézzük az életet és saját magunkat. Egy olyan erő-pillanat ez, ami megerősíti, hogy a szív és az elme hangját egymásra hangoljuk, a tapasztalatok szempontjából praktikus, hatékony és tiszta életet éljünk.

A Telihold egy olyan pillanat, amikor begyűjtjük a munkánk gyümölcsét. Mivel a Szűzről van szó még erősebb lesz a begyűjtés. Éppen ezért ezek a napok olyanok lesznek mintha egy hatalmas tévé képernyőn azokat a képeket néznénk, amelyeket mi magunk alkottunk, hoztunk létre. Most érik be azoknak a dolgoknak, tetteknek, gondolatoknak a gyümölcse, amiket az elmúlt pár hónapban lefektettünk. Akár tetszik, akár nem mi alkottuk meg az elmúlt hónapokban azokat a helyzeteket, ahol most vagyunk, tartunk.

A mostani Telihold erősebbé teszi a kommunikációt, a kapcsolatokat, ugyanakkor felerősíti a kreativitást, együttműködést. Éppen emiatt most van itt az ideje annak, hogy eltávolodjunk azoktól a dolgoktól, amelyek nem válnak a hasznunkra, és itt nem csak emberekre, dolgokra érvényes ez az egész, hanem a bennünk levő érzelmekre is. Mégha nem is szeretjük őket, ezek az érzések mi vagyunk, belőlünk fakadnak, felszínre tőrnek. Az embertársainkkal való kapcsolatunk is egy tükör, ahogyan magunkat látjuk.

Eljött az ideje annak, hogy visszavegyük az irányítást az életünk felett, hogy megtanuljuk szeretni és tisztelni magunkat, a munkánkat, a kapcsolatainkat, és ezt úgy tudjuk a legjobban megtenni, ha elengedjük azokat a dolgokat, amelyekre már nincs szűkségünk.

Ugyanakkor március 12-én nemcsak Telihold van, hanem tízmilliószoros nap is egyben.

1. Funkcionalitás

Ami funkcionális az életedben azt tartsd meg, ami pedig nem azt engedd el. Ott ahol úgy érzed, hogy kellő befektetett munkád van, keményen dolgozol de az eredmény nem hozza a kívánt hatást érdemes változtatni. Szakmailag itt az idő, hogy egyensúlyt teremts a munka és a szabadidő között. Itt az idő arra, hogy olyan ötletek felé nézz, amelyek megkönnyítik a munkád, hogy lerövidítsék a munkában töltött időt.

Kérdezd meg magadtól mit kell tenned, hogy úgy dolgozz, hogy abban örömödet is leld!?

Itt az ideje, hogy könnyedén válogass a projektek, aktivitások, tevékenységek, szokások közül, hogy valami új, örömteli érkezzen az életedbe.

2. Gondoskodás

A Telihold megadja azt az esélyt, hogy felelősségteljesen gondoskodjuk jólétünkről és egészségünkről. Megkezdve az étkezési szokásainktól egészen a nagy életmód változtatásokig most minden azon van, hogy egy jobb, teljesebb és egészségesebb élet felé nézzünk. Az egyetlen kikötés, hogy figyeljük testünket, figyeljünk azokra a jelekre, amelyeket felénk küld.

3. Megengedés

A bennünk lévő harc csak abban segít, hogy feszültségben üljünk és lekorlátozzuk magunkat. Ahelyett, hogy tovább haladnánk az életben lekötjük magunkat. A bennünk lévő harag megmérgezi és lekorlátozza az életünket. A bennünk lévő ellenállás nem más, mint egy sor olyan előítélet, amelyet az életünk során gyűjtöttünk be magunknak. Ez alapján döntjük el, hogy mi jó és mi nem jó számunkra, ezzel pedig elhatárolódunk a tapasztalásoktól, mindegy megszüntetve a bennünk lévő hatalmat és bölcsességet.

Éppen ezért most van itt az ideje annak, hogy megengedjük. Hogy megengedjük, hogy azok legyünk, akik vagyunk, hogy megengedjük, hogy azt érezzük, amit érzünk, hogy befele nézzünk, hogy úgy tekintsünk az eseményekre, hogy azokat nem címkézzük fel, hogy a hullámon maradjunk.

Nagyon fontos most, hogy megkérdezzük a szívünktől hogy mit akar. Hogy megengedjük az érzéseknek, hogy azok legyenek, amik, hogy teret engedjünk számukra. Hogy merjünk azok lenni akik valójában vagyunk.

4. Regeneráció

Nagyszerű pillanat van most arra, hogy teljes lényünk regenerálódjon. Itt az idő a gyógyulásra, az elengedésre és az átalakulásra. Éppen ezért nagyon jó, ha felszínre jönnek azok az érzések, amelyeket eltemettünk, amelyek a múltban nem lettek megoldva, elsimítva. Most van itt az idő, hogy megoldjuk ezeket, hogy meggyógyítsuk azt, ami nem gyógyult meg.

Hogy ez a regeneráció végbemehessen, és hogy az életünk egy magasabb szintre emelkedjen, ahol öröm, bőség és beteljesülés van, szűkség van arra, hogy beismerjük és felismerjük az igazságot. Ez az igazság pedig sokszor abban a kérdésben rejlik, hogy: “mit szeretnék?” vagy “mit tudok erről?”.

A családi viszályok, eltemetett érzelmek most meggyógyulhatnak, de dolgoznod kell rajta.

5. Változás

Ebben a periódusban hatalmas változások mehetnek végbe. A március hónap amúgy is a változások hónapja, az új születéséé. Lehet, hogy sokszor az új előtt pusztító változások jönnek, amelyek látszólak elsőre veszteséget tükröznek, de hidd el, minden változás csak a javadat szolgálja. Nem veszteségről van szó, mert nem birtokolunk semmit, az élet pedig egy folyamatos változás.

Ez a Telihold olyan mint egy szántás, előkészíti a terepet, hogy az új könnyen és tisztán érkezzen hozzánk a következő hetekben.

Forrás: http://filantropikum.com/2017-marcius-12-telihold-es-tizmillioszoros-nap-oszd-meg-es-hamarosan-teljesulni-fog-kivansagod/